[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
לקראת נסיעה לאילת כשיובל היה בן 4 חודשים, אחרי שהוא לא היה מוכן לשבת בסלקל וכל נסיעה היתה סיוט, ניסיתי למצוא פתרון לבעיה.
התרגלות לסל קל :
במשך שבועיים העליתי את הסלקל לבית, שמתי אותו פעמיים שלוש ביום ל10-15 דקות בסלקל בבית והעסקתי אותו.
אחרי שבועיים כאלה הנסיעה עד אילת עברה בשלום, ומאז הוא ביחסים טובים עם הסלקל ועכשיו עם הכסא בטיחות.
אביזרים משלימים:
יש לי באוטו פק”ל של 100 שירים ראשונים ועוד דיסקים שהוא אוהב לשמוע,
בתיק אני שמה במקום שהוא נגיש לשליפה תוך כדי נסיעה:
אם התינוק מתחיל לבכות מסיחים את דעתו באמצעות אחד מהנ”ל, שרים לו, צוחקים איתו, נותנים לו בקבוק מים לפה
אצלי הוא מאחור בגלל הכריות אויר בשני הרכבים, ומתרגלים..
במידה והוא בוכה בהיסטריה אז עוצרים בצד, מרגיעים לכמה דקות, וממשיכים בנסיעה.
חשוב לזכור שהבכי זו הדרך שלהם להביע את עצמם. מותר לתינוקות לבכות, אך יחד עם זאת חשוב שדעתך לא תהיה מוסחת מדי בזמן הנסיעה.
טיפ נוסף, רצוי לתזמן את הנסיעות לזמנים שבהם הילד צריך לישון ואז הוא בד”כ נרדם אחרי 2 דקות של נסיעה , או ליסוע אחרי שהילד התעורר משינה טובה ורגוע.
רצוי בהתחלה לנסוע עם הילד לפרקי זמן קצרים כדי לראות שאת מסתדרת. באמת שאין ממה להלחץ. מקסימום הם בוכים אז עוצרים קצת בצד עד שהם נרגעים. ברגע שתתרגלו זה יהיה לכם כיף לצאת ולטייל יחד.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]